+36709479675  15 éve önökért!
Kosár
CAT MATE C3000 AUTOMATA MACSKA ÖNETETÕ (347) - Closer Pets
CAT MATE C3000 AUTOMATA MACSKA ÖNETETÕ (347) - Closer Pets

Kutya-Macska Önetető-Önitató

347

CAT MATE C3000 AUTOMATA MACSKA ÖNETETÕ (347) - Closer Pets

Vonalkód : 035368003479

A CAT MATE C3000 macskaetetőt úgy lett tervezve, hogy pontosan adagolhassa kedvence számára az ajánlott szárazeledel-mennyiséget, csökkentve ezzel a túltáplálásból eredő egészségügyi kockázatot és a költségeket.

Nincs raktáron
Bruttó ár: 30 990 FtSzállítási idő: 1-2 MUNKANAP!!!!!A CAT MATE C3000 macskaetetőt úgy lett tervezve, hogy pontosan kiadagolhassa kedvence számára az ajánlott szárazeledel-mennyiséget, csökkentve ezzel a túltáplálásból eredő egészségügyi kockázatot és a költségeket.
 
A nagy körültekintéssel kifejlesztett szárazeledeles etető beprogramozható  akár napi három, különböző mennyiségű eledel kiadására, és ha szükséges, az eledel a beállított etetési idő előtt is kiadható. Szükség esetén, pontosan meghatározott mennyiségű eledel kiadagolásához az etető kézzel is vezérelhető, vagy speciális étrendi követelményű (pl. cukorbeteg) állatok esetén a „gyakori etetés” opció is használható.
 
- Könnyen kezelhető, programozható LCD kijelző, folyamatos használat   esetén a készülék egy elemgarnitúrával 6-9 hónapig működik (A készülékhez 4 db, ‘C’ jelzésű elem szükséges, az elemek nem részei a csomagnak).
- Kisállat-biztos, zárható fedél.
- Maximum 3 kg kapacitású adagolótartály (egy macska kb. egy havi adagja).
- Az egyedülálló adagolószerkezet biztosítja a pontos és egyenletes adagokat 10 g-tól (2 teáskanál) felfele, bármely, a kereskedelemben kapható, száraz macska- és kisméretű kutyaeledel esetében.
- Ha extra stabilitás szükséges, könnyen egy fatáblára erősíthető.
- Könnyen tisztítható, mosogatógépben tisztítható etetőtál, adagolótartály, fedél, adagolóvég és adagolóspirál.
 

Tulajdonságok

 

Hossz

21 cm

Magasság

35 cm

Szélesség (mm)

21 cm

Tartalom

3 kg