+36709479675  15 éve önökért!
Kosár
PETSAFE Busy Buddy LINKABLES CSAVART  ÚJRATÖLTHETÕ TÖBBRÉSZES KUTYAJÁTÉK
PETSAFE Busy Buddy LINKABLES CSAVART  ÚJRATÖLTHETÕ TÖBBRÉSZES KUTYAJÁTÉK
PETSAFE Busy Buddy LINKABLES CSAVART  ÚJRATÖLTHETÕ TÖBBRÉSZES KUTYAJÁTÉK

Kutya-Macska játékok

BB-LINK-TWIST-11

PETSAFE Busy Buddy LINKABLES CSAVART ÚJRATÖLTHETÕ TÖBBRÉSZES KUTYAJÁTÉK

A Linkables™ CSAVART formája úgy lett tervezve, hogy a rajta található két nyíláson keresztül véletlenszerűen adagolja a kipotyogó falatkákat.

Raktáron
Bruttó ár: 3 990 Ft

A Premier márka Bussy Buddy Linkables™ CSAVART alakú ételadagolós kutyajátékát használhatja önmagában, vagy akár egy még nagyobb kihívás részeként, összecsatolva egy másik Linkables™ játékkal is.
 
A Linkables™ CSAVART forma úgy lett tervezve, hogy a rajta található két nyíláson keresztül véletlenszerűen adagolja a kipotyogó falatkákat.

Ha szükséges, akkor az állítható gumiágacskák méretre vágásával meggyorsíthatja a táp könnyebb kipotyogását a játékból.

 

 


A Linkables™ játékok olyan új fejlődési lehetőséget engednek meg a JÁTÉKBAN, ami külön kihívást jelent kutyája számára!

Köszönhetően a játék egyedülállóan szabadalmaztatott tervezésének, a játék darabjait összekeverheti, vagy többféle képen össze is kapcsolhatja, így létrehozva egy örökösen változtatható játék kombinációt kutyája legnagyobb örömére.

A játék két oldaláról összekapcsolható pontok, lehetőséget adnak arra, hogy bonyolítsák a játék színvonalát kutyája számára.

Kezdje csak egy formával (GÖMB-CSAVART-KÖNYÖK), majd bátorítsa kutyáját a játékra. Mihelyt már kutyája könnyedén levadássza az összes falatkát a játékból, adjon a játékhoz egy újabb darabot, így növelve a játék megoldásának kihívását.
 
A Linkables mérete ugyan úgy növekszik, ahogy kutyája megoldási képessége is.

Ha a kutyus már két formával is könnyedén elbánik, adjon a játékhoz egy harmadik, aztán akár egy negyedik Linkables formát, csak hogy a móka folyton-folyvást tartson!