+36709479675  15 éve önökért!
Kosár
PetSafe Hőszigetelt kutyaajtó Pót Hőszigetelőlap - Közepes Méretű /Extreme Weather Door/

KUTYAAJTÓ KIEGÉSZÍTŐK

MPA00-12818

PetSafe Hőszigetelt kutyaajtó Pót Hőszigetelőlap - Közepes Méretű /Extreme Weather Door/

Vonalkód : 729849128187

Ez a Hőszigetelőlap része vagy PLUSZ csere kiegészítője lehet a PetSafe Hőszigetelt kutyaajtó - Extreme Weather Pet Door™- nak.

Raktáron
Bruttó ár: 10 990 Ft

Leírás


Ez a hőszigetelő anyagból készített Hőszigetelőlap pontosan illeszkedik és része a PetSafe Hőszigetelt kutyaajtónak. A csomag tartalmazza a Hőszigetelőlapot a Laptartót a Hátsó Rögzítőlemezt és a Csavarokat. A szigetelt szárny védelmet nyújt a szélsőséges hőmérséklet ingadozásoktól, hidegtől, piszoktól, rovaroktól és esőzésektől is. A Hőszigetelő Panel nem illeszkedik semmilyen más kutyaajtókhoz.


A Hőszigetelőlap, a sárga középső lap az Ön  kisállatajtajában. Ha ki kell cserélni a vinillapot a szigetelt szárny mindkét oldalán, akkor cserélőlapot kell vásárolnia. (PAC11-11038)

FIGYELMEZTETÉS:

Kisgyermek keresztül mászhat az ajtón!
Olvassa át a Használati Útmutatót.


Hogyan cserélje ki a Vinillapot (lengőajtót).

A Lengőajtónak a kisállatajtóban való kicseréléséhez vegye ki a csavarokat az ajtó belső keretéből. Távolítsa el a Laptartót és a régi lengőajtót (vagy ajtókat). Illessze az új lengőajtót a keretbe. Igazítsa a helyére a Lengőajtót vízszintesen és függőlegesen, ha szükséges. Helyezze vissza a Laptartót és húzza meg a csavarokat.


A csomag tartalma:

- 1 Hőszigetelőlap

- 1 Laptartó

- 1 Hátsó Rögzítőlemez

- 8 csavar

Mérettáblázat

Minden méret csak megközelítőleges. Az ajtóban lévő Lengőajtó pontosan nem egyezik meg ezekkel a méretekkel. A Flexibilis lengőajtók hajlamosak zsugorodni vagy vagy éppen kicsit megnyúlni az idő múlásával. Ha nem biztos benne, hogy melyik cserelapra van szüksége, vegye fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálattal, és segítünk kiválasztani.
Cserélhető Lengőajtó A következő PetSafe  ajtókba illeszkedik PetSafe Hőszigetelt kutyaajtó
  Ajtó fajtája Ajtókeret méretei
Kicsi (130mm  x  210mm) Kicsi 190mm  x  280mm
Közepes (205mm  x  310mm) Közepes 266mm  x  380mm
Nagy (255mm  x  410mm) Nagy 317mm  x  505mm